vineri, 1 februarie 2008

Tom Boonen domina Turul Qatarului

Castigator al Turului Qatarului si in urma cu doi ani Tom Boonen adauga astazi inca o victorie de etapa la cele 13 ce le are deja in palmares in cadrul acestui tur al desertului, castigand cea de-a sasea si ultima etapa a Turului Qatarului si totodata si turul.

Singurii care au putut tine piept belgianului, Boonen reusind sa castige trei etape (cea de-a doua, a treia si a sasea), la care se adauga si contratimpul pe echipe castigat de echipa sa Quick Step au fost italienii Danilo Napolitano (Lampre) care chiar la aniversarea a 27 de ani a castigat cea mai lunga etapa din acest tur (170 Km), cea de-a cincea si Alberto Loddo (Tinkoff) care a reusit sa ii fure lui Bonnen sprintul final al etapei a patra, la general reusind doar un loc 8.
Tricoul aurit in clasamentul general este secundat de un coechipier al belgianului Boonen, Steven De Jongh la 27”, iar locul trei este revendicat de un copatriot al acestuia – Greg Van Avermaet la 40”.

4 comments:

Anonim spunea...

Salut victoria lui Boonen, favoritul meu, pe care-l consider noul 'Leul al Flandrei'. Il astept, asa cum a declarat si el, sa se impuna in La Classicisima, Milano-San Remo.

P.S. Felicitari pentru acest blog de ciclism.

Apollo spunea...

Intr-adevar a inceput bine sezonul si la forma aratata, are sanse reale de victorie in Milano-San Remo.

Multumesc pentru felicitari, dar astept oricand si sugestii, observatii, etc. legate de blog

Anonim spunea...

Ca un pasionat de ciclism, cu siguranta te voi citi in continuare. Candva am pornit si eu un astfel de proiect, www.ciclismania.lx.ro, dar pe care l-am abandonat ulterior din cauza lipsei timpului.

P.S. Te astept in continuare pe Forum !

Apollo spunea...

arata bine proiectul tau, poate vei reveni asupra lui candva :) stiu si eu ce inseamna lipsa timpului

ps: multumesc pentru invitatie ;)