marți, 18 martie 2008

Omloop Het Volk (feminin)

Sezonul feminin in competiile europene se deschide anul acesta cu cea de-a treia editie a cursei Omloop Het Volk desfasurata pe data de 16 martie pe o distanta de 126 Km. Daca competitia masculina a avut loc pe o vreme frumoasa, fetele au avut parte numai de ploaie pe tot parcursul cursei, fapt ce determinat si numeroasele cazaturi ce s-au inregistrat pe parcursul zilei.

Primul atac de luat in seama a venit din partea rutierei Irene van den Broek (AA Drink) acompaniata putin mai tarziu de belgianca Regina Bruins (Ton van Bemmelen Sports), care insa nu va putea tine ritmul, insa si olandeza va fi prinsa de pluton, care se va scinda in doua mari grupuri.
Finalul se va da la sprint cele mai bune picioare dovedindu-se a avea olandeza Kirsten Wild (AA Drink) care va trece linia de sosire inaintea nemtoaicei Angela Brodtka (DSB Bank) si a coechipierei sale Emma Johansson.

1 comments:

Anonim spunea...

Tocmai am ajuns pe blogul tau si mi-am propus sa-l iau la puricat in zilele urmatoare. Felicitari pentru articolele "Alegerea unei biciclete" (doar astea le-am citit deocamdata)