miercuri, 2 iulie 2008

Petacchi la LPR Brakes

Sprinterul italian Alessandro Petacchi a semnat un contract cu echipa LPR Brakes-Ballan, devenind astfel coleg cu compatriotii sai Danilo Di Luca si Paolo Savoldelli. Suspendat pana pe 31 august, fiind depistat pozitiv cu Salbutamol, rutierul in varsta de 34 de ani va concura pentru echipa lui Fabio Bordonali incepand cu data de 1 septembrie contractul fiind semnat pana in 2010. Cu 24 de etape castigate in Giro d’Italia si 4 in Turul Frantei in palmares, Petacchi intentioneaza sa concureze in Turul Marii Britanii (7-14 septembrie) sau Paris-Bruxelles (13 septembrie).

2 comments:

Anonim spunea...

In plus, am citit ca LPR incearca sa il achizitioneze si pe Davide Rebellin, de la Gerolsteiner. Aceasta intentie are mari sanse de a se concretiza, avand in vedere ca Gerolsteiner nu va mai continua contractul de sponsorizare cu echipa lui Hans-Michael Holczer in sezonul viitor. Echipa nu a gasit inca un urmas pentru Gerolsteiner, ultima sansa parand sa fie Turul Frantei. Fara sponsor (bun), echipa s-ar putea sa se destrame. De aceea, si plecarea lui Rebellin este, cel putin in momentul de fata, plauzibila.

Apollo spunea...

Bordonali, managerul echipei LPR pare hotarat sa achizitioneze noi ciclisti, iar pe Rebelin il cunoaste de cand rula la Liquigas (2000,2001). Prin urmare totul este posibil.